Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Rijbewijs LZV

Opleidingsduur 12 uur Voor de gemiddelde leerling
Tweedaagse LZV cursus Telt mee voor 14 uur nascholing Weten wat het voor jou kost? Vraag een offerte aan!

Een korte samenvatting.

Om de rijopleiding LZV (Lange Zware Vrachtvoertuigen) te volgen, moet de chauffeur in het bezit zijn van een geldig rijbewijs CE en minimaal 5 jaar werkervaring als beroepschauffeur hebben. In de drie voorgaande jaren mag het rijbewijs van de kandidaat niet ingevorderd of ongeldig verklaard zijn, waarbij tevens geen rijontzegging opgelegd mag zijn. Tijdens de rijopleiding LZV doet de chauffeur kennis en vaardigheden op tijdens het rijden en manoeuvreren met een LZV. Tevens wordt de theorie met betrekking tot de wet- en regelgeving aangeboden. De opleiding telt mee voor 14 uur nascholing voor de code 95. Wij verzorgen de aan- en afmeldkosten!

Let op: Het is belangrijk dat u voor aanvang van de opleiding medisch geschikt bent verklaard door het CBR - via een Arbo Arts. Lees hier hoe u een gezondheidsverklaring (groot rijbewijs) kunt aanvragen.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Boek je LZV code 95 praktijkdag

Je praktijkdag code 95 uren op een unieke manier gepland

Het is ook mogelijk om voor de LZV je certificaat te halen. Neem hiervoor contact op met ons.

Dit vindt Karin er van.

Vroeger als kleine meid, reed ik elke vakantie met mijn vader mee. Die was vrachtwagenchauffeur. Af en toe, als niemand keek, mocht ik een klein rondje rijden ergens op een bouwplaats. Dat vond ik zo geweldig om te doen. Ik zal deze momenten nooit vergeten. Het meerijden heb ik tot mijn zestiende gedaan. Eigenlijk wilde ik altijd al vrachtwagenchauffeuse worden maar door te trouwen en kinderen te krijgen is het er toen nooit van gekomen. Totdat ik van mijn vriend, voor mijn verjaardag, twee proeflessen op de vrachtwagen kreeg. Deze proeflessen volgde ik bij Peter. Tijdens de lessen raakten we met elkaar in gesprek en deelde ik mijn fascinatie voor het vak van vrachtwagenchauffeur met hem. Peter vertelde mij dat er een grote vraag is naar chauffeurs en dat het dus niet moeilijk voor me zou worden om een baan te vinden. Dat vond ik geweldig om te horen en het was voor mij de doorslag om de C opleiding te gaan volgen. Ik ga het gewoon doen dacht ik toen.

“Mijn C opleiding heb ik gevolgd bij Peter. Omdat ik zo’n klik met hem had, heb ik ook mijn CE opleiding bij hem gevolgd. Een klik is zo belangrijk en Peter weet hoe ik in elkaar zit. Zijn manier van lesgeven past precies bij mij.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Door mijn jarenlange ervaring bij defensie als instructrice, heb ik een kort maar krachtige leswijze. Ik geef de chauffeur het vertrouwen wanneer hij of zij het niet denkt te kunnen.
Peter
Al 20 jaar streef ik naar volle tevredenheid als instructeur. Ik ben gedreven, prestatiegericht en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat de chauffeur alles uit deze ervaring kan halen. Een ervaring voor het leven!
Nick

Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik de chauffeur tijdens de opleiding naar een hoger niveau. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Martin
Dankzij mijn ervaring als vrachtwagenchauffeur, geef ik jou alle kennis die nodig is om veilig op pad te gaan.
Richard
Mijn lessen zijn niet altijd makkelijk, omdat ik hoge eisen stel om de chauffeur op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs, wat de lessen ook leuk maakt. Dit doe ik al meer dan 30 jaar.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Download BrochureProefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Neem contact met ons op