Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Rijbewijs C
zonder Code 95

Gem. opleidingsduur 80 uur Voor de gemiddelde leerling.
Gem. opleidingskosten Vanaf € 2277,- incl. btw Weten wat het voor jou kost? Boek hieronder je proefles!

Een korte samenvatting.

Het rijbewijs C zonder code 95 heb je nodig wanneer jij voor prive gebruik een vrachtwagen wilt rijden of bij niet commercieel vervoer of werk als ambulance- of brandweerchauffeur. Als vrachtwagenchauffeur moet je verantwoord en veilig kunnen rijden met de vrachtwagen.

Tijdens de rijopleiding C zonder code 95 maak je kennis met verantwoordelijkheden, leer je vaardigheden en het vakmanschap. Maar ook leer je wat veiligheid is, vitaliteit en vrijheid. Elk element komt aan bod tijdens deze opleiding. Afhankelijk van het type beroeps- of bedrijfsopleiding kan een opleiding uitgebreid worden met individuele bouwstenen. Met rijbewijs C mag je een motorrijtuig besturen waarvan de toegestane maximummassa (zie deel 1A voertuigbewijs of kentekenbewijs deel I) meer dan 3.500 kg bedraagt.

Het behalen van dit rijbewijs is vooral voor mensen paardenvervoer, eigen vervoer en hulpdiensten met zwaardere voertuigen (o.a. brandweer) Wil je een persoonlijke offerte, op maat? Boek hieronder een proefles!

Let op: Het is belangrijk dat u voor aanvang van de opleiding medisch geschikt bent verklaard door het CBR - via een Arbo Arts. Lees hier hoe u een gezondheidsverklaring (groot rijbewijs) kunt aanvragen.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd van jouw opleiding.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Boek je proefles!

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk een proefles aan! Onze proefles is vrijblijvend. Je maakt je keuze voor de opleiding na de proefles. Pak jij deze kans?

Dit vindt Jaron er van.

‘Op dit moment werk ik bij Twente Milieu als vuilnisman. Een zwaar beroep maar ik heb het enorm naar mijn zin. Ik vind de opleiding heel spannend en leuk. Vijf jaar geleden heb ik, via een re-integratiebedrijf mijn heftruck certificaat gehaald en vijf jaar later ook het herexamen hiervoor gevolgd bij. Voor beide examens ben ik in één keer geslaagd.

“Ik zie er enorm naar uit om een werkgever te vinden waarvoor ik door het hele land mag rijden. Voor sommige van mijn collega’s ben ik een inspiratie en ik stimuleer ze dan ook om hun dromen te volgen.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Ik heb een directe, kort maar krachtige en flexibele leswijze. Ik zal je het zelfvertrouwen geven, wanneer je denkt dat je het niet kunt. Ik ben meegaand, gezellig, maar ook autismevriendelijk.
Peter
Ik streef naar volle tevredenheid. Ik heb gevoel voor humor, ik ben gedreven, collegiaal en prestatiegericht. De lessen zijn oplossingsgericht, zodat jij alles uit deze ervaring kunt halen.
Richard
Mijn leswijze is rustig. De lessen zijn niet altijd makkelijk, ik stel hoge eisen om jou op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs wat de lessen ook leuk maakt.
Nick
Door mijn ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties. Deze kennis breng ik over tijdens mijn lessen. Zodat jij goed voorbereid en veilig de weg op kunt.
Martin
Dankzij mijn ervaring als vrachtwagenchauffeur, geef ik jou alle kennis die nodig is om veilig op pad te gaan.

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een proefles aan

Download BrochureProefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Neem contact met ons op