Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Nationaal chauffeur

Rijden als nationaal chauffeur.

De vakopleiding nationaal chauffeur is meer dan een baan opzich. Voor de meesten is het een life-style of een hobby geworden. Het is meestal geen van-negen-tot-vijf baan; het werk vereist altijd veel verantwoordelijkheid en een flexibele instelling.

Voor de sector nationaal chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: Het Nieuwe Rijden, lading lossen en zekeren en ritten voorbereiden. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan jouw rijopleiding.

Nationaal chauffeurs zijn in het bezit van rijbewijs C en CE met code 95. Eventueel aan te vullen met LZV. Wil jij de nationaal chauffeur van de toekomst worden? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs bij jou past.

Vraag een offerte aan

Het Nieuwe Rijden.

Tijdens de werkzaamheden trainen wij jou om het brandstofverbruik te beperken. De vaardigheden en het vakmanschap worden getest, zodat jij bewust wordt van alle omstandigheden. Zo brengen wij jou van bestuurder naar professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Lading lossen en zekeren.

Je werk bevat niet alleen het rijden en besturen van het voertuig. Maar ook het veilig zekeren en vitaal in- en uitpakken van het voertuig. Zodat je lang jouw werk kan blijven uitoefenen. Zo geven wij jou een ervaring voor het leven.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Ritten voorbereiden.

Het is jouw verantwoordelijkheid als chauffeur om te weten hoe jouw rit eruit ziet. We geven jou de vrijheid om een goede rit voor te bereiden en leren we je waar je rekening mee moet houden. Zo ga van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op