Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Internationaal chauffeur

Rijden als internationaal chauffeur.

De vakopleiding internationaal chauffeur is niet voor iedereen weggelegd. Want voor het werken als internationaal vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat je verantwoordelijk, stressbestendig en in goede gezondheid bent. Kun jij omgaan met veel vrijheid, zelfstandigheid en het goed onderhouden van je eigen werkplek en cabine? Dan is internationaal chauffeur echt iets voor jou.

Voor de sector internationaal chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: manoeuvreren met de trekker oplegger, Het Nieuwe Rijden en leven als internationaal chauffeur. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan jouw rijopleiding.

Internationaal chauffeurs zijn in het bezit van rijbewijs C en CE met code 95. Eventueel aan te vullen met LZV. Wil jij de internationale chauffeur van de toekomst worden? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs bij jou past.

Vraag een offerte aan

Manoeuvreren met de trekker oplegger.

Het is belangrijk om bij een klant jouw vaardigheden te laten zien. Zodat ze een veilig gevoel krijgen wanneer jij op pad bent met hun producten. Wij leren jou hoe je vakkundig op weg kunt. Zo ga van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Het Nieuwe Rijden.

Tijdens de werkzaamheden trainen wij jou om het brandstofverbruik te beperken. De vaardigheden en het vakmanschap worden getest, zodat jij bewust wordt van alle omstandigheden. Zo brengen wij jou van bestuurder naar professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Leven als internationaal chauffeur.

Bij ons is het mogelijk om het leven van een internationaal chauffeur te ervaren. Geniet van deze vrijheid en proef de sfeer door bij ons de opleiding te volgen, vanaf chauffeursrestaurant Frans op den Bult. Wij maken van jou een vakman! Hiermee geven wij jou een ervaring voor het leven.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op