Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Heftruck
opleidingen

E-Learning 3 uur praktijk + 4 uur online

Een korte samenvatting.

Hefruck praktijk + E-Learning. Met deze optie kies je uit 4 uur online studie en 1 dagdeel (3 uur) praktijktraining. Na het inplannen van de heftruckopleiding ontvang je per e-mail de inlogcodes voor de zelfstudiegedeelte. Code 95? Deze cursus telt mee voor 7 uur! WIl je deze uren laten meetellen? Geef het vooraf door onze planning: [email protected] . Wij verzorgen de aan- en afmelding van de code 95 bijscholinguren!

De zekerheden tijdens de opleiding.

Onze 6 V's.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Boek jouw opleiding

Waar wacht je nog op?

Maak gebruik van onze chatfunctie. Wij helpen je graag!

Dit vindt Marloes er van.

JBP NetWorks in Enschede is een bijzonder bedrijf. Één van de oprichters, Henkjan Voogsgeerd is in 2013 teruggekomen uit Spanje. Hij werkte in dat land bij een multinational en zijn werkzaamheden waren gericht op de Duitse markt. De andere oprichter is zijn zus Marloes, die in die tijd een baan had in Amsterdam. Henkjan en Marloes zijn teruggekomen naar Twente en samen hebben zij toen het arbeidsbemiddelingsbureau JBP NetWorks opgericht. ‘De essentie van JBP NetWorks is anders dan de essentie van reguliere uitzendbureaus’, vertelt Marloes. ‘Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau en onze focus ligt vooral op het duurzaam plaatsen van kandidaten. Daarom hebben we bewust gekozen voor de Duitse arbeidsmarkt.

“We werken graag met Brünen Professional samen. Het is een warm familiebedrijf en hun passie en betrokkenheid zien we terug in alles.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De heftruckchauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Ik heb een directe, kort maar krachtige en flexibele leswijze. Ik zal je het zelfvertrouwen geven, wanneer je denkt dat je het niet kunt. Ik ben meegaand, gezellig, maar ook autismevriendelijk.
Peter
Ik streef naar volle tevredenheid. Ik heb gevoel voor humor, ik ben gedreven, collegiaal en prestatiegericht. De lessen zijn oplossingsgericht, zodat jij alles uit deze ervaring kunt halen.
Nick
Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik je tijdens de opleiding om je naar een hoger niveau te brengen. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Sabine
Met mijn jarenlange ervaring begeleid ik je met veel enthousiasme. Mijn lessen zijn leuk, vol humor, leerzaam en autismevriendelijk op ieder zijn eigen niveau.
Richard
Mijn leswijze is rustig. De lessen zijn niet altijd makkelijk, ik stel hoge eisen om jou op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs wat de lessen ook leuk maakt.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Neem contact met ons op