Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Distributie chauffeur

Rijden als distributie chauffeur.

De vakopleiding distributievervoer is het transport van stukgoederen. Stukgoederen zijn producten die los verpakt zijn. Bijvoorbeeld op pallets. Omdat distributievervoer in meerdere soorten van transport voorkomt, zijn er in Nederland dan ook veel chauffeurs werkzaam in deze sector. De meeste distributie vindt zowel binnen als buiten Nederland plaats.

Voor de sector distributie chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: manoeuvreren in het centrum, schade voorkomen en laden en lossen. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan jouw rijopleiding.

Chauffeurs die werken in het distributievervoer zijn meestal in het bezit van rijbewijs C en CE. In distributie komen we zowel kleinere wagens zoals bestelbussen en bakwagens tegen, als grotere wagens trailers, LZV's, combi's etc. Wil jij de distributie chauffeur van de toekomst worden? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs bij jou past of voor het plannen van een proefles voor een offerte op maat!

Neem contact met ons op

Manoeuvreren in het centrum.

Als distributie chauffeur kun je overal terecht komen. Het is belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken, om met vakmanschap door alle straten te rijden. Zo brengen we je van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Schade voorkomen.

Tijdens de rijopleiding wordt aandacht besteedt aan het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl. Het gaat hier om het beheersen van risicovolle situaties. Zo helpen we je van bestuurder naar professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

 

Laden en lossen.

Je werk bevat niet alleen de vrijheid van het rijden en besturen van het voertuig. Maar ook het veilig en vitaal in- en uitpakken van het voertuig. Zodat je lang je werk kan blijven uitoefenen. Zo geven wij jou een ervaring voor het leven.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek de mogelijkheden

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel, op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op