Proefles aanvragen

Hieronder kun je de door jou gewenste proefles aanvragen. Kies waarvoor je een proefles wilt aanvragen:

Rijbewijs C1

Rijbewijs C zonder code 95

Rijbewijs C met code 95

Rijbewijs CE

Rijbewijs T

Rijbewijs BE

Cursus Code 95

Agrarisch chauffeur

Rijden als agrarisch chauffeur.

De vakopleiding agrarisch chauffeur, voor het T of C rijbewijs, is leren rijden met een voertuig uit de agrarische sector op de openbare weg. Om goed en veilig te rijden heb je hier verkeerservaring voor nodig. Je zal het meest rijden op je eigen land en hier heb je alle ruimte. Tijdens de opleiding trainen wij je om op de juiste manier om te gaan met ander verkeer. Hoe gaan medeweggebruikers met jou om? We leren je de vaardigheden en veiligheid, die jou helpen om verantwoordelijkheid te nemen op de openbare weg.

Voor de sector agrarisch chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: omgaan met ander verkeer, manoeuvreren en aan- en afkoppelen. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan jouw rijopleiding.

Agrarisch chauffeurs zijn in het bezit van rijbewijs T of C. Wil jij de agrarisch chauffeur van de toekomst worden? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs bij jou past.

Proefles aanvragen

Omgaan met ander verkeer.

Tijdens de rijopleiding wordt aandacht besteedt aan het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl. Het gaat hier om het beheersen van risicovolle situaties zowel op eigen land, als op de openbare weg. Zo helpen we je van bestuurder naar professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Manoeuvreren.

In de agrarische sector kun je overal terecht komen. Omgaan met je landbouwvoertuig wanneer je een bijzondere manoeuvre verricht, rekening houdend met het andere verkeer. Het is belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken. Zo brengen we je van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Aan- en afkoppelen

Je werk bevat niet alleen het besturen van het voertuig, maar ook rijden met een aanhanger erachter. Tijdens de agrarische chauffeursopleiding leer je hoe je deze veilig aan- en afkoppelt. Hiermee geven wij jou alle vrijheid en kennis om overal te rijden.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden.

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op