Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs LZV

Opleidingsduur 12 uur Voor de gemiddelde leerling
De tweedaagse LZV cursus telt mee voor 14 uur Nascholing

Een korte samenvatting.

Om de rijopleiding LZV (Lange Zware Vrachtvoertuigen) te volgen, moet de chauffeur in het bezit zijn van een geldig rijbewijs CE en minimaal 5 jaar werkervaring als beroepschauffeur hebben. In de drie voorgaande jaren mag het rijbewijs van de kandidaat niet ingevorderd of ongeldig verklaard zijn, waarbij tevens geen rijontzegging opgelegd mag zijn. Tijdens de rijopleiding LZV doet de chauffeur kennis en vaardigheden op tijdens het rijden en manoeuvreren met een LZV. Tevens wordt de theorie met betrekking tot de wet- en regelgeving aangeboden.

Ontdek meer Vraag een offerte aan

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Offerteaanvraag

Vrijblijvend en snel!

Na het invullen van uw gegevens nemen wij zsm contact op

Dit vindt Huuskes er van.

Veiligheid, professionaliteit en duurzaam rijden, dat zijn de kernwaarden van onze chauffeurs. Onze chauffeurs zitten dagelijks op de weg en maken veel kilometers. Het is dus belangrijk dat ze een veilige verkeersdeelnemer zijn en situaties in het verkeer goed kunnen inschatten.

“Een fijne samenwerking met Brünen Pro: Ze reageren snel en goed op onze aanvragen. Ze beschikken over veel kennis en hebben altijd alle antwoorden op onze vragen over subsidies, wetgeving en wettelijke veranderingen.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.