Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs CE

Gem. opleidingsduur 25 uur Voor de gemiddelde leerling
Dit jaar slaagden 150 chauffeurs Bij ons voor hun CE rijbewijs.

Een korte samenvatting.

Om de rijopleiding CE te volgen, moet de chauffeur in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Het CE rijbewijs is verplicht als de chauffeur met de vrachtwagen een aanhanger, middenasser of oplegger wil trekken die zwaarder is dan 750 kilo. Tijdens de rijopleiding CE maakt de chauffeur kennis met verantwoordelijkheden. Leren ze vaardigheden en het vakmanschap. De vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk om veilig met de vrachtwagen te kunnen rijden.

Neem contact op Vraag een offerte aan Plan een Arbokeuring

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Offerteaanvraag

Vrijblijvend en snel!

Na het invullen van uw gegevens nemen wij zsm contact op

Dit vindt Huuskes er van.

Veiligheid, professionaliteit en duurzaam rijden, dat zijn de kernwaarden van onze chauffeurs. Onze chauffeurs zitten dagelijks op de weg en maken veel kilometers. Het is dus belangrijk dat ze een veilige verkeersdeelnemer zijn en situaties in het verkeer goed kunnen inschatten.

“Een fijne samenwerking met Brünen Pro: Ze reageren snel en goed op onze aanvragen. Ze beschikken over veel kennis en hebben altijd alle antwoorden op onze vragen over subsidies, wetgeving en wettelijke veranderingen.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.