Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs CE

Gem. opleidingsduur 25 uur Voor de gemiddelde leerling.
Dit jaar slaagden 150 chauffeurs Bij ons voor hun CE rijbewijs.

Een korte samenvatting.

Om de rijopleiding CE te volgen, moet de chauffeur in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Het CE rijbewijs is verplicht als de chauffeur met de vrachtwagen een aanhanger, middenasser of oplegger wil trekken die zwaarder is dan 750 kilo. Tijdens de rijopleiding CE maakt de chauffeur kennis met verantwoordelijkheden. Leren ze vaardigheden en het vakmanschap. De vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk om veilig met de vrachtwagen te kunnen rijden.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Vraag een proefles aan.

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk een proefles aan! Onze proefles is vrijblijvend. Je maakt je keuze voor de opleiding na de proefles. Pak jij deze kans?

Dit vindt Herbert er van.

Er wordt veel van onze mensen verwacht, dit is een beroep dat niet zonder gevaren is. Er is geen enkele rijschool in Nederland die brandweermannen en-vrouwen kan opleiden. Dat is ook onmogelijk omdat er veel kennis en ervaring nodig is om zo een iemand op te leiden. Wat we nodig hebben is een goede rijopleiding in de basis. Vanuit die basis kunnen wij diegene verder trainen en opleiden.

“Een goede basisopleiding is voor ons essentieel. Voor wat betreft rijopleidingen hebben we verschillende partijen waar we mee samenwerken. Brünen Pro is er daar één van. Op dit moment is één van onze jongens in opleiding bij Brünen. ”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Door mijn jarenlange ervaring bij defensie als instructrice, heb ik een kort maar krachtige leswijze. Ik geef de chauffeur het vertrouwen wanneer hij of zij het niet denkt te kunnen.
Peter
Al 20 jaar streef ik naar volle tevredenheid als instructeur. Ik ben gedreven, prestatiegericht en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat de chauffeur alles uit deze ervaring kan halen. Een ervaring voor het leven!
Nick

Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik de chauffeur tijdens de opleiding naar een hoger niveau. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Sabine
Als professional begeleid ik de chauffeurs met veel enthousiasme tijdens de rijopleiding. Zo zorg ik ervoor dat elke chauffeur een ambassadeur wordt voor jullie bedrijf.
Richard
Mijn lessen zijn niet altijd makkelijk, omdat ik hoge eisen stel om de chauffeur op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs, wat de lessen ook leuk maakt. Dit doe ik al meer dan 30 jaar.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Download BrochureOfferte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Neem contact met ons op