Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs C
met Code 95

Gem. opleidingsduur 100 uur Voor de gemiddelde leerling.
Dit jaar slaagden 184 chauffeurs Bij ons voor hun C rijbewijs met code 95.

Een korte samenvatting.

Het rijbewijs C met code 95 is nodig wanneer er commercieel, nationaal- of internationaal met de vrachtwagen gereden wordt. Als vrachtwagenchauffeur moet je verantwoord en veilig kunnen rijden met de vrachtwagen.

Tijdens de rijopleiding C met code 95 tot beroepschauffeur maakt de chauffeur kennis met verantwoordelijkheden. Leren ze vaardigheden en het vakmanschap. Maar ook leren ze wat veiligheid is, vitaliteit en vrijheid. Elk element komt aan bod in onze opleidingen. Afhankelijk van het type beroeps- of bedrijfsopleiding kan een opleiding uitgebreid worden met individuele bouwstenen. Met rijbewijs C mag de chauffeur een motorrijtuig besturen waarvan de toegestane maximummassa (zie deel 1A voertuigbewijs of kentekenbewijs deel I) meer dan 3.500 kg bedraagt.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Vraag een proefles aan.

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk een proefles aan! Onze proefles is vrijblijvend. Je maakt je keuze voor de opleiding na de proefles. Pak jij deze kans?

Dit vindt Kuipers er van.

Tijdens de opleiding zie je de leerling groeien als professional. De leerling kan steeds beter verkeerssituaties snel en goed inschatten en daarnaar handelen, ook zie je hun communicatieve vaardigheden flink toenemen.. Dat is mooi om te zien. Inmiddels deel ik deze ervaringen zelf ook sinds ik de CE-opleiding volg bij Brünen. Na tweeëntwintig jaar op kantoor te hebben gewerkt begin ik aan een nieuwe fase. Wanneer ik dit rijbewijs heb ben ik multi inzetbaar voor mijn werkgever en ik kan mijn horizon verbreden.’ Vertelt Philip.

“Door de jaren heen heeft Brünen zich bewezen als een solide partner voor ons. Samen geloven we in heldere communicatie en in korte lijnen.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Door mijn jarenlange ervaring bij defensie als instructrice, heb ik een kort maar krachtige leswijze. Ik geef de chauffeur het vertrouwen wanneer hij of zij het niet denkt te kunnen.
Peter
Al 20 jaar streef ik naar volle tevredenheid als instructeur. Ik ben gedreven, prestatiegericht en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat de chauffeur alles uit deze ervaring kan halen. Een ervaring voor het leven!
Nick
Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik de chauffeur tijdens de opleiding naar een hoger niveau. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Sabine
Als professional begeleid ik de chauffeurs met veel enthousiasme tijdens de rijopleiding. Zo zorg ik ervoor dat elke chauffeur een ambassadeur wordt voor jullie bedrijf.
Richard
Mijn lessen zijn niet altijd makkelijk, omdat ik hoge eisen stel om de chauffeur op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs, wat de lessen ook leuk maakt. Dit doe ik al meer dan 30 jaar.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Download BrochureOfferte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Neem contact met ons op