Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs BE
Aanhangerrijbewijs

Gem. opleidingsduur 1 dag (of halve dag) Voor de gemiddeld ervaren chauffeur
Dit jaar slaagden 375 chauffeurs Bij ons voor hun BE rijbewijs.

Een korte samenvatting.

Tegenwoordig vervoeren we steeds meer met onze auto en aanhanger. Het is erg belangrijk om te weten waar de grens ligt. Denk hierbij aan het veilig vervoeren van zware materialen of meubels. Of misschien wel je paard(en). Met het BE rijbewijs, mag je een aanhanger trekken van max. 3.500 kilo (leeg gewicht + laadvermogen). Weet je niet zeker of dit voor jullie bedrijf geldt? Vraag ons dan advies.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Offerteaanvraag

Vrijblijvend en snel!

Na het invullen van uw gegevens nemen wij zsm contact op

Dit vindt René er van.

'Elk product wat bij ons de fabriek uitgaat heeft direct het label ‘op tijd leveren want we moeten onze smaak garanderen’ Aldus René. Boermarke Desserts heeft een ijzersterke reputatie voor wat betreft hun versheid. De natuurlijke en pure ingrediënten zorgen voor een ultieme smaakbeleving bij de klant. Wat essentieel is voor deze smaakbeleving is versheid en versheid kan alleen gewaarborgd worden wanneer het eindproduct binnen een bepaald tijdsbestek bij de klant wordt geleverd. Boermarke stelt hier hele hoge eisen aan en het is een essentieel onderdeel van hun waardepropositie. De puur en versheid maakt dus dat klanten graag kiezen voor de smaak van Boermarke.

“De expertise van Brünen is, en dus een waarde voor ons, dat we worden ontzorgt als organisatie. Door aan te sluiten, door te luisteren, door te innoveren en mee te denken in onze opleidingen en operationeel is Brünen belangrijk voor ons.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.