Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Rijbewijs BE
Aanhangerrijbewijs

Gem. opleidingsduur 1 dag (of halve dag) Voor de gemiddeld ervaren chauffeur
Dit jaar slaagden 241 chauffeurs Bij ons voor hun BE rijbewijs.

Een korte samenvatting.

Tegenwoordig vervoeren we steeds meer met onze auto en aanhanger. Het is erg belangrijk om te weten waar de grens ligt. Denk hierbij aan het veilig vervoeren van zware materialen of meubels. Of misschien wel je paard(en). Met het BE rijbewijs, mag je een aanhanger trekken van max. 3.500 kilo (leeg gewicht + laadvermogen). Weet je niet zeker of dit voor jullie bedrijf geldt? Vraag ons dan advies.

Met onze 6 zekerheden.

Hebben wij het fundament gelegd voor jullie chauffeurs.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Vraag een proefles aan.

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk een proefles aan! Onze proefles is vrijblijvend. Je maakt je keuze voor de opleiding na de proefles. Pak jij deze kans?

Dit vindt René er van.

'Elk product wat bij ons de fabriek uitgaat heeft direct het label ‘op tijd leveren want we moeten onze smaak garanderen’ Aldus René. Boermarke Desserts heeft een ijzersterke reputatie voor wat betreft hun versheid. De natuurlijke en pure ingrediënten zorgen voor een ultieme smaakbeleving bij de klant. Wat essentieel is voor deze smaakbeleving is versheid en versheid kan alleen gewaarborgd worden wanneer het eindproduct binnen een bepaald tijdsbestek bij de klant wordt geleverd. Boermarke stelt hier hele hoge eisen aan en het is een essentieel onderdeel van hun waardepropositie. De puur en versheid maakt dus dat klanten graag kiezen voor de smaak van Boermarke.

“De expertise van Brünen is, en dus een waarde voor ons, dat we worden ontzorgt als organisatie. Door aan te sluiten, door te luisteren, door te innoveren en mee te denken in onze opleidingen en operationeel is Brünen belangrijk voor ons.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Door mijn jarenlange ervaring bij defensie als instructrice, heb ik een kort maar krachtige leswijze. Ik geef de chauffeur het vertrouwen wanneer hij of zij het niet denkt te kunnen.
Peter
Al 20 jaar streef ik naar volle tevredenheid als instructeur. Ik ben gedreven, prestatiegericht en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat de chauffeur alles uit deze ervaring kan halen. Een ervaring voor het leven!
Nick
Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik de chauffeur tijdens de opleiding naar een hoger niveau. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.
Sabine
Als professional begeleid ik de chauffeurs met veel enthousiasme tijdens de rijopleiding. Zo zorg ik ervoor dat elke chauffeur een ambassadeur wordt voor jullie bedrijf.
Richard
Mijn lessen zijn niet altijd makkelijk, omdat ik hoge eisen stel om de chauffeur op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs, wat de lessen ook leuk maakt. Dit doe ik al meer dan 30 jaar.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Download BrochureOfferte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Neem contact met ons op