Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Brünen Professional.

Een club van gedreven en gepassioneerde karakters. Wat ons als personen bindt? Passie. Het kenmerkt onze mensen, ons bedrijf, onze klanten en staat centraal in alles wat we doen.

Ontdek meer

We zijn een familiebedrijf.

Als (h)echt familiebedrijf geloven wij dat een beroeps- of bedrijfsopleiding verder gaat dan het behalen van een rijbewijs of certificaat. Het is een waardevolle ervaring. Daar willen wij een bijdrage aan leveren. Wij hebben als professioneel team de ambitie om het een ervaring voor het leven te maken.

Jarenlange ervaring.

Brünen kent een lange en vooral mooie geschiedenis. Het was een van de 1ste staats gediplomeerde professionele rijscholen en werd in 1961 gestart. Nu 60 jaar verder werken er rond de 59 professionals gespecialieerd in diverse onderdelen op het gebied van mobiliteit.

Waar wij voor staan.

Wij hebben als team de ambitie om van een beroeps- of bedrijfsopleiding een ervaring voor het leven te maken. Een springplank en een investering voor de toekomst. De kernwaarden waar jij ons als klant op mag aanspreken zijn:
Betrokkenheid,Transparant,Betrouwbaar en Expertise

Opleidingen op maat.

Onze bouwstenen zijn gefocust op opleidingen voor chauffeurs op het vlak van rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid, welzijn en vitaliteit.
Onze ambitie? Een beroeps- of bedrijfsopleiding een ervaring voor het leven te maken.

Ontdek

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.

Mahalia

Ik heb een directe, kort maar krachtige en flexibele leswijze. Ik zal je het zelfvertrouwen geven, wanneer je denkt dat je het niet kunt. Ik ben meegaand, gezellig, maar ook autismevriendelijk.

Peter

Ik streef naar volle tevredenheid. Ik heb gevoel voor humor, ik ben gedreven, collegiaal en prestatiegericht. De lessen zijn oplossingsgericht, zodat jij alles uit deze ervaring kunt halen.

Richard

Mijn leswijze is rustig. De lessen zijn niet altijd makkelijk, ik stel hoge eisen om jou op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs wat de lessen ook leuk maakt.

Nick

Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles.

Partners waar we trots op zijn.

Bedrijven die al bouwstenen hebben toegevoegd aan onze opleidingen.