Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Nationaal

Rijden als nationaal chauffeur.

De vakopleiding nationaal chauffeur is meer dan een baan opzich. Voor de meesten is het een life-style of een hobby geworden. Het is meestal geen van-negen-tot-vijf baan; het werk vereist altijd veel verantwoordelijkheid en een flexibele instelling.

Voor de sector nationaal chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: Het Nieuwe Rijden, lading lossen en zekeren en ritten voorbereiden. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan de rijopleiding.

Nationaal chauffeurs zijn in het bezit van rijbewijs C en CE met code 95. Eventueel aan te vullen met LZV. Wordt jullie medewerker de nationaal chauffeur van de toekomst? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs het beste bij jullie chauffeur past.

Vraag een offerte aan

Het Nieuwe Rijden.

Tijdens de werkzaamheden trainen wij de chauffeur om het brandstofverbruik te beperken. De vaardigheden en het vakmanschap worden getest, zodat de chauffeur bewust wordt van alle omstandigheden. Zo maken wij van een bestuurder een professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Lading lossen en zekeren.

Het werk bevat niet alleen het rijden en besturen van het voertuig. Maar ook het veilig zekeren en vitaal in- en uitpakken van het voertuig. Zodat de chauffeur lang het werk kan blijven uitoefenen. Zo geven wij een ervaring voor het leven.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Ritten voorbereiden.

Het is de verantwoordelijkheid van de chauffeur om te weten hoe de rit eruit ziet. We geven de vrijheid om een goede rit voor te bereiden en leren we hoe ze daar rekening mee moeten houden. Zo gaan ze van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op