Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Internationaal

Rijden als internationaal chauffeur.

De vakopleiding internationaal chauffeur is niet voor iedereen weggelegd. Want voor het werken als internationaal vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat de chauffeur verantwoordelijk, stressbestendig en in goede gezondheid is. Kan jullie chauffeur omgaan met veel vrijheid, zelfstandigheid en het goed onderhouden van de eigen werkplek en cabine? Dan is internationaal chauffeur echt iets voor hem/haar.

Voor de sector internationaal chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: manoeuvreren met de trekker oplegger, Het Nieuwe Rijden en leven als internationaal chauffeur. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan de rijopleiding.

Internationaal chauffeurs zijn in het bezit van rijbewijs C en CE met code 95. Eventueel aan te vullen met LZV. Wordt jullie medewerker de internationale chauffeur van de toekomst? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs het beste bij jullie chauffeur past.

Vraag een offerte aan

Manoeuvreren met de trekker oplegger.

Het is belangrijk dat de chauffeur bij jullie klanten zijn vaardigheden laat zien. Zodat ze een veilig gevoel krijgen wanneer jullie op pad zijn met hun producten. Wij leren de chauffeur hoe zij vakkundig de weg op kunnen. Zo gaan ze van chauffeur naar ambassadeur.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Het Nieuwe Rijden.

Tijdens de werkzaamheden trainen wij de chauffeur om het brandstofverbruik te beperken. De vaardigheden en het vakmanschap worden getest, zodat ze bewust worden van alle omstandigheden. Zo maken we van een bestuurder een professional.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Leven als internationaal chauffeur.

Bij ons is het mogelijk om het leven van een internationaal chauffeur te ervaren. Geniet van deze vrijheid en proef de sfeer door bij ons de opleiding te volgen, vanaf chauffeursrestaurant Frans op den Bult. Wij maken van jullie chauffeur een vakman! Hiermee geven wij de ervaring voor het leven.

De zekerheden die bij deze bouwsteen horen:

Deze opleidingen passen bij jou.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden.

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op