Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Hulpdienst chauffeur

Rijden als hulpdienst chauffeur.

Als hulpdienst chauffeur ben je altijd onderweg en alert. Bij jullie wordt er gereden met voorrangsvoertuigen. Dit vraagt om een bijzondere vaardigheid, maar ook een goede basis rijopleiding.

Voor de sector hulpdienst chauffeur hebben wij de volgende bouwstenen ontwikkelt: Tips voor het rijden met alarmgeluid, manoeuvreren in kleine straatjes en alertheid in verkeerssituaties. Een bouwsteen is een specifiek onderdeel toegevoegd aan de rijopleiding.

Chauffeurs die werkzaam zijn bij jullie, moeten in het bezit van het rijbewijs C1, C en CE zonder Code 95. Wordt jullie medewerker de hulpdienst chauffeur van de toekomst? Laat je door ons adviseren over welk rijbewijs het beste bij jullie chauffeur past.

Vraag een offerte aan

Tips voor het rijden met alarmgeluid.

Chauffeurs van hulpverleningsvoertuigen hebben de bevoegdheid om te rijden met optische en geluidssignalen. Wij geven tips tijdens de opleiding om dit zo goed mogelijk te gebruiken.

Manoeuvreren in kleine straatjes.

Rijden met de vrachtwagen of brandweerwagen in kleine straatjes is niet gemakkelijk. Tijdens de opleiding leren we hoe er gemanoeuvreerd moet worden in kleine straatjes en smalle bochten.

Alertheid in verkeerssituaties.

Alert en doortastend leren rijden, dit is belangrijk in de opleiding, maar ook in de uitvoering van het vak. We geven tips en vertellen hoe dit het beste kan worden gedaan, rekening houdend met het gedrag van andere weggebruikers.

Deze opleidingen passen bij jullie bedrijf.

Onze gecertificeerde opleidingen. Zie alle opleidingen

Ontdek al onze mogelijkheden

Vraag een adviesgesprek aan.

Ben jij op zoek naar de juiste opleidingsbouwstenen voor jezelf of jullie personeel op het gebied van Transport en Logistiek? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Doorgroeimogelijkheden.

Een leven lang leren. Onze verschillende sectoren. Meld sector aan

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op