Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Code 95
Nascholing

Gem. opleidingsduur 35 uur In 1 week of losse cursusdagen
Online code 95 E-learning (4 uur thuis studie en 3 uur klassikaal)

Een korte samenvatting.

Code 95 is een toevoeging op het rijbewijs, die achter een voertuigcategorie staat. Deze code is verplicht als de chauffeur beroepsmatig een voertuig bestuurd. De code is vijf jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van 35 uur nascholing. Code 95 is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Elk bedrijf is uniek in welke code 95 cursussen ze willen volgen. Wij bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden hierin. Om te weten welke cursussen het beste bij jullie bedrijf passen, gaan wij graag met jullie hierover in gesprek. U heeft ook de mogelijkheid om uit cursusaanbod direct online een cursus te plannen!

De zekerheden tijdens de opleiding.

Onze 6 V's.
  • Verantwoordelijkheid
  • Vaardigheden
  • Vakmanschap
  • Vitaliteit
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Vraag hier jullie code 95 opleiding aan!

Waar wacht je nog op?

Vraag gelijk informatie aan over onze code 95 cursussen! de informatie die je ontvangt is vrijblijvend.

Dit vindt Marloes er van.

JBP NetWorks in Enschede is een bijzonder bedrijf. Één van de oprichters, Henkjan Voogsgeerd is in 2013 teruggekomen uit Spanje. Hij werkte in dat land bij een multinational en zijn werkzaamheden waren gericht op de Duitse markt. De andere oprichter is zijn zus Marloes, die in die tijd een baan had in Amsterdam. Henkjan en Marloes zijn teruggekomen naar Twente en samen hebben zij toen het arbeidsbemiddelingsbureau JBP NetWorks opgericht. ‘De essentie van JBP NetWorks is anders dan de essentie van reguliere uitzendbureaus’, vertelt Marloes. ‘Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau en onze focus ligt vooral op het duurzaam plaatsen van kandidaten. Daarom hebben we bewust gekozen voor de Duitse arbeidsmarkt.

“We werken graag met Brünen Professional samen. Het is een warm familiebedrijf en hun passie en betrokkenheid zien we terug in alles.”

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar.
Mahalia
Ik heb een directe, kort maar krachtige en flexibele leswijze. Ik zal je het zelfvertrouwen geven, wanneer je denkt dat je het niet kunt. Ik ben meegaand, gezellig, maar ook autismevriendelijk.
Peter
Ik streef naar volle tevredenheid. Ik heb gevoel voor humor, ik ben gedreven, collegiaal en prestatiegericht. De lessen zijn oplossingsgericht, zodat jij alles uit deze ervaring kunt halen.
Richard
Mijn leswijze is rustig. De lessen zijn niet altijd makkelijk, ik stel hoge eisen om jou op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs wat de lessen ook leuk maakt.
Nick
Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvolle, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles. 
Martin
Dankzij mijn ervaring als vrachtwagenchauffeur, geef ik jou alle kennis die nodig is om veilig op pad te gaan

Bekijk ook andere opleidingen.

Misschien past dit ook goed bij jou. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Neem contact met ons op