Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Opleiden en ontzorgen.

Door jullie (beroeps)chauffeurs op te leiden met ons kwaliteitslabel, nemen wij de zorgen uit handen.
Dit doen wij met onze op maat gemaakte opleidingen en ontzorgingssysteem.

Leer ons kennen

Brünen heeft een verscheidenheid aan specialismen ontwikkeld.

In deze sectoren zijn we thuis. Zie alle sectoren Meld je sector aan

Wat Brünen de professional maakt.

Als specialist op het gebied van sector gerichte opleidingen in de Transport en Logistiek werken we samen met jou om specifieke opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij jou bedrijf.

Lees meer over ons

Vakgerichte opleidingen.

Onze bouwstenen zijn ontwikkelt binnen de basis rijopleiding voor distributie chauffeurs, hulpdienst chauffeurs, internationaal en nationaal chauffeurs. Van chauffeur naar ambassadeur. Want als chauffeur ben je een ambassadeur voor jezelf, voor het vakgebied en voor het bedrijf. Onze ambitie? Een beroeps- of bedrijfsopleiding een ervaring voor het leven te maken.

Bekijk onze opleidingen

Wij denken met je mee.

Naast het ontzorgen van administratieve handelingen, zoals: rijbewijs verlengen, code 95, subsidie aanvragen. Denken wij ook mee bij de ontwikkeling van op maat gemaakte opleidingen passend bij jouw bedrijf.

Leer ons kennen

Onze bouwstenen.

Binnen elke branche zijn er specifieke behoeften die verder gaan dan het examen. Wij hebben naar jullie geluisterd. Samen met jullie zetten we alles in beweging om werknemers, wegen & werkvloeren veiliger, vertrouwder & vakkundiger te maken.

Ontdek

Een investering voor de toekomst.

Rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid en vitaliteit daarop ligt ons Twentse accent. Stuk voor stuk specifieke bouwstenen, die elkaar aanvullen en versterken. Daarvoor moet je bij ons zijn. Daarin zijn we grensverleggend.

Het fundament van jouw opleiding Onze zekerheden Vitaliteit, vrijheid, veiligheid, verantwoordelijkheid, vaardigheden en vakmanschap
CE1 CE BE C1 C B
Praktijkgerichte basisrijopleidingen Op weg De basis rijbewijzen
OGS+ HNR LZV SP
Baanbrekende beroepsopleidingen Onderweg De opleidingsbouwstenen per sector
VCA HEF BHV HNR ADR EPT
Klantgedreven bedrijfsopleidingen Op de werkvloer of op locatie Op maat en passend voor jouw bedrijf, incompany of bij ons

Onze basisopleidingen.

Onze gecertificeerde opleidingen van hoge kwaliteit. Zie alle opleidingen Vraag een offerte aan

Dit zijn onze professionals.

Ons enthousiaste team staat voor jullie klaar.

Mahalia

Door mijn jarenlange ervaring bij defensie als instructrice, heb ik een kort maar krachtige leswijze. Ik geef de chauffeur het vertrouwen wanneer hij of zij het niet denkt te kunnen.

Peter

Al 20 jaar streef ik naar volle tevredenheid als instructeur. Ik ben gedreven, prestatiegericht en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat de chauffeur alles uit deze ervaring kan halen. Een ervaring voor het leven!

Nick

Door mijn enthousiasme, ervaring, maar ook rust begeleid ik de chauffeur tijdens de opleiding naar een hoger niveau. Mijn leswijze is op maat en doelgericht.

Richard

Mijn lessen zijn niet altijd makkelijk, omdat ik hoge eisen stel om de chauffeur op niveau te krijgen. Ik ben klantvriendelijk, gedreven en eigenwijs, wat de lessen ook leuk maakt. Dit doe ik al meer dan 30 jaar.

Nick

Met mijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur weet ik goed om te gaan met stressvollge, nauwe en drukke situaties in het verkeer. Deze kennis breng ik over op de kandidaat tijdens de rijles.

Wat onze partners vinden.

Door de jaren heen heeft Brünen zich bewezen als een solide partner voor ons. Samen geloven we in heldere communicatie en in korte lijnen. Daarnaast is Brünen in staat de kandidaat snel op te nemen in een planning en dat is redelijk uniek.

Bekijk alle klantverhalen.
“Zodra een potentiële chauffeur zich bij ons meldt, en het gevoel aan beiden kanten goed is, nemen we direct contact op met Brünen Professional.”
“Wat het fijne is aan de samenwerking met Brünen Professional is dat ze snel en goed reageren op onze aanvragen. ”
“De instructeurs leren je observeren, bewust en veilig te rijden. Nu ik chauffeur ben kan ik door nieuwe ervaringen nog beter mijn werk doen.”
“Door een strakke planning en focus is de slagingskans gewoon veel hoger. Dat voordeel heeft trouwens al mijn personeel dat bij Brünen opgeleid is opgemerkt. ”
“De expertise van Brünen is een waarde voor ons, dat we worden ontzorgt als organisatie. Door aan te sluiten, te luisteren, te innoveren en mee te denken in onze opleidingen en operationeel is Brünen belangrijk voor ons.”
“Vanaf het begin is alles overzichtelijk en goed georganiseerd. Intern kunnen we sneller zien wanneer iemand uit de manschappen kan doorstromen naar chauffeur voor bijvoorbeeld een tankautospuit of een hulpverleningsvoertuig.”

Partners waar we trots op zijn.

Bedrijven die al bouwstenen hebben toegevoegd aan onze opleidingen.

De Brünen chauffeur.

Ons doel is om iemand op te leiden die direct bij jullie kan beginnen. De chauffeur (in spé) wordt met ons bedrijfsspecifieke programma voor de langere termijn opgeleid. Waarbij de chauffeur volledig aansluit bij jullie marktbehoefte, toekomstambitie en bedrijfskarakter.

Offerte aanvragen

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij de offerte voor jullie op maat. Eventuele opmerkingen en wensen kunnen worden ingevuld in onderstaand formulier. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij contact met jullie op.

Neem contact met ons op